ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier te downloaden (pdf)

Hieronder beschreven in klare taal en voor iedereen duidelijk.

Het uitgangspunt voor deze algemene voorwaarden is een eerlijke behandeling van onze klanten.

1. Definities
We gebruiken geen moeilijke woorden. Klant: dat bent jij. Winkel: dat zijn wij. Klacht: die proberen we te voorkomen. Probleem: dat gaan we oplossen.

2. Wie wij zijn en hoe je ons kunt bereiken.

Wij zijn WhatUwish4.
Je kan ons op de volgende manieren bereiken:

Mail ons:
klantenservice@whatuwish4.com

Schrijf ons:
Walhofstraat 89 7522BJ Enschede

Volg ons:
facebook.com/whatuwish4com
instagram.com/whatuwish4_com

Je kan ons controleren bij:
KvK-nummer: 83276262
BTW-identificatienummer: NL003796416B94

3. Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We brengen deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht om te zorgen dat je weet wat je rechten zijn als er ondanks al onze zorgen toch eens iets mis is gegaan. Soms hebben we aparte voorwaarden bij een product. In dat geval gelden daarnaast deze algemene voorwaarden ook.

4. Het aanbod
We vertellen je altijd zo eerlijk mogelijk wat de inhoud is van de producten en wat je van ons mag verwachten. En natuurlijk vertellen we ook wat het kost. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van tevoren had kunnen weten.

5. De overeenkomst
Wij zorgen voor een veilige webomgeving waarbinnen jij met een gerust hart kan winkelen. Als je iets bij ons bestelt, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Daarna houden we je op de hoogte totdat je pakketje er is. Het zijn tenslotte jouw spullen. We voegen alle informatie en gegevens, die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze website. Factuur kwijt? Geen probleem. De digitale versie kun je terugvinden in je WhatUwish4-account.

6. Herroepingsrecht
Soms heb je gewoon spijt van een impulsieve aankoop. In dat geval kun je het product binnen 60 dagen na ontvangst terugsturen. Je ontvangt je betaling dan  binnen twee weken terug. Dit doen we ook als je even geen originele reden kan bedenken. Wij vragen van jou wel dat je de goederen in de originele verpakking laat zitten zodat we ze onbeschadigd en ongebruikt retour krijgen. Gebruikte artikelen of artikelen waarbij om hygiënische redenen hergebruik niet mogelijk is, kun je niet zonder meer retourneren. Neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice.

7. Wat we van je verwachten tijdens de bedenktijd
Pak de zending uit en bekijk het product aan alle kanten. Ben je er niet blij mee? Pak het dan weer terug in de doos en ga naar onze track en trace protaal waar je de retourknop kan vinden. Hiermee regel je eenvoudig de terugzending. Zorg er wel voor dat je de producten niet ongewild beschadigt. Het kan immers zo zijn dat je voor beschadigde of gebruikte goederen minder geld terugkrijgt.

8. Gebruik van het herroepingsrecht en kosten ervan
Als je gebruikt maakt van jouw recht om te retourneren dan moet je weten dat dit niet geheel gratis is. De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening mits je door een fout van ons een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen. In dat geval betalen wij natuurlijk de retourkosten, in alle andere gevallen moet je helaas zelf de retourzending betalen.

9. Wat jij van ons kunt verwachten na het retourneren
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. Na controle van de product(en) zullen we binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten.

10. Wat je niet kan retourneren
Beschadigde artikelen waarvan de schade niet direct na ontvangst bij ons is gemeld. Bij producten die door gebruik beschadigd zijn of die gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade te verrekenen. Artikelen waarbij om hygiënische redenen hergebruik niet mogelijk is, kun je niet retourneren. 

11. Onze prijzen
Daar zijn we altijd eerlijk over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten van 4,95 euro per bestelling. Vanaf 50 euro is de verzending altijd gratis.

12. Nakomen beloftes en garantie
We doen wat we beloven en we zijn altijd eerlijk. Jij hebt recht op een goed product. Is er toch iets mee aan de hand? Dan lossen we dit natuurlijk voor je op. Hierbij volgen we altijd de Nederlandse en Europese wetgeving.

13. Bezorging en uitvoering
We doen ons best om elk pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen. In de praktijk zal dit tussen de 1 en 3 werkdagen zijn. Zodra we jouw pakketje bij de vervoerder aanbieden, brengen we je zo snel mogelijk hiervan op de hoogte waarna je via track & trace de definitieve levertijd kan zien. Als je het op onze website kunt bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren, dan krijg je je geld terug. Als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, is dat onze schuld. We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen.

14. Betaling
Wij maken direct nadat we jouw betaling hebben ontvangen, je bestelling in orde. Klopt er iets niet in de contactgegevens? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

15. Klachten
Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend. We doen dan natuurlijk ons best om het zo snel mogelijk op te lossen Laat het ons snel weten als je een klacht hebt en omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen. Je krijgt uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord van ons. We helpen je meteen verder, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten. Je kunt een klacht over onze producten of service ook indienen bij online geschillenplatform van de Europese Commissie: “Online Dispute Resolution” Maar we helpen je liever zelf. Als we er samen goed over praten, is het waarschijnlijk zo opgelost.

16. Geschillen.
Komen we er écht niet uit?
Dan kun je besluiten de zaak binnen 12 maanden voor te leggen aan het online geschillenplatform van de Europese Commissie: “Online Dispute Resolution” Dat zouden we echt heel jammer vinden. Maar we respecteren je keuze.

17. Tot slot
We hopen dat onze algemene voorwaarden een beetje duidelijk zijn. Als we in de toekomst iets veranderen dan vind je dat terug op onze website.