Bezorging

We doen ons best om jouw pakketje zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Omdat bezorgen nu eenmaal niet gratis is vragen we hier voor een bestelling tot € 50 een bijdrage van € 4,95 voor.

We zouden het ook gratis kunnen versturen maar dan moeten we de kosten, die we voor het verzenden moeten maken, in de prijs van de artikelen doorberekenen. Dit vinden wij niet eerlijk omdat op deze manier de klanten, die meerdere artikelen bestellen gestraft worden doordat zij eigenlijk dubbele verzendkosten moeten betalen.

Wij versturen onze pakketen altijd met PostNL en proberen om jouw pakket binnen 1 tot 2 werkdagen bij de vervoerder aan te bieden zodat je jouw pakket op tijd kan verwachten. Mochten er problemen zijn waardoor de bestelling niet op tijd geleverd kan worden dan nemen we natuurlijk meteen contact met je op. In dat geval zullen we samen kijken naar een oplossing of krijgt je de mogelijkheid om de bestelling alsnog te annuleren.

Zodra we jouw pakketje bij de vervoerder aanbieden, brengen we je zo snel mogelijk hiervan op de hoogte waarna je via track & trace de definitieve levertijd kan zien.

PostNL bezorgt op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket bij een afhaallocatie geleverd. Je ontvangt hiervan bericht in je brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Alle artikelen die je op onze website kan bestellen, hebben we op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren, dan krijg je onmiddellijk je geld terug. Als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, is dat onze schuld.

We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen.