De kaars is een sfeermaker bij uitstek, want kaarslicht is net als het geluid van water en het knapperen van het open haardvuur, een perfecte ontspanner. Door de combinatie van geur en decoratie zijn kaarsen bovendien een perfecte cadeautip.

Bij WhatUwish4 hebben we een collectie van de geurkaarsen van Me&Mats en de “dip dye neon look” fel gekleurde kaarsen in bohemien stijl van Pink Stories

Me&Mats Pink Stories

Sociaal betrokken en ecovriendelijk

Beide merken gebruiken uitsluitend verantwoorde en ecovriendelijke materialen en de kaarsen zijn dan ook 100% vegan. Bovendien zijn deze producenten sociaal betrokken en dragen ze bij aan de inclusiviteit in de samenleving.

De kaarsen van Pink Stories zijn met de hand geverfd. Dit gebeurt in samenwerking met sociale werkplaatsen in Beieren. De in Nederland gemaakte geurkaarsen van Me&Mats worden met veel liefde door, zoals ze het zelf noemen, talentvolle mensen met een beperking ingepakt.

Me&Mats

Zoek je naar een bijzonder cadeau voor je geliefde, vriend, vriendin of iemand die veel voor je betekent, dan zijn de geurkaarsen van Me&Mats een geweldig cadeau idee om een dierbare te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

De kaarsen ruiken niet alleen heel lekker maar ze dragen ook een betekenisvolle boodschap. “Ik mis je”. “Ik denk aan je”. “Je bent heel belangrijk voor mij”. Met deze teksten kun je eenvoudig liefde of troost bieden aan een dierbare. Ook kun je iemand een steuntje in de rug geven, of laten weten dat je om die persoon geeft. Dit maakt ze een perfect geschenk voor vrijwel elke gelegenheid: verjaardag, Kerst, Sinterklaas, Moederdag, housewarming of bruiloft.

Deze mooie stijlvolle kaarsen brengen een rustgevende sfeer in huis en we kunnen je beloven dat ze elke ruimte zullen vullen met een onweerstaanbare geur en zo positieve vibe creëren.

Vergroot de levensduur van je geurkaars

Om ervoor te zorgen dat je optimaal van de geurkaarsen kan genieten geven we je een paar tips.

  • Voordat je een kaars voor de eerste keer aansteekt is de lont waarschijnlijk te lang en moet tot 2,5 cm worden afgekort, wat de meest optimale lontlengte is.
  • Voor elke 2,5 cm kaarsdoorsnede is het raadzaam de kaars tenminste 1 uur continue door te laten branden. De kaars zal dan gelijkmatig smelten en zo blijft de waslaag langer egaal en brandt hij ook de volgende keer weer als nieuw.
  • Blaas je kaars niet uit maar doof hem. Wanneer je de kaars dooft, blijft de lont intact en is de rook beperkt.
  • Bewaar de kaars op een koele en donkere plek.

Pink Stories

Als je op zoek bent naar net iets anders met meer kleur dan zijn de kaarsen van Pink Stories zeker een aanrader. 

Ze zijn uitgesproken en opvallend en zullen zeker niet misstaan in een modern, landelijk of klassiek interieur. Je kunt er een echte eyecatcher van maken en met een mooie nostalgische of juist ingetogen kandelaar staan ze ook op een vintage dressoir of op een haardschouw zeker niet slecht.

WhatUwish4 heeft verschillende uitvoeringen in de shop zodat we voor elke gelegenheid een geschikte kaars kunnen bieden, of het nu een high tea of kerstdiner is, Valentijnsdag of Moederdag. De kaarsen worden geleverd als set in een mooie verpakking zodat je ze wel of niet ingepakt cadeau kan geven of gewoon zelf houden als een Singles day cadeautje 😉

bekijk onze kaarsen

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk onze collectie