Retouren

We doen er alles aan om elk pakketje op tijd en zorgvuldig af te leveren.

Mocht je toch niet tevreden zijn dan mag je dit zonder opgave van redenen aan ons retourneren. Je krijgt van ons hiervoor 60 dagen bedenktijd.

Retourneren kun je doen door gebruik te maken van de retourknop in onze track en trace portal. Je kan echter ook zelf een retourzending regelen, neem wel even vooraf contact met ons op zodat we weten dat het eraan komt.

Nadat we jouw retour hebben ontvangen zullen we binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Let op, kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

De artikelen moeten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakkingen terug gestuurd worden. Labels en de verzegeling mogen niet verwijderd zijn.

We vragen je om de retourzending op te sturen in de verpakking die je van ons geleverd hebt gekregen of in een vergelijkbaar stevige verpakking zodat de inhoud niet kan beschadigen.

Gebruikte artikelen kun je niet zonder meer retourneren. Neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice.

Artikelen waarbij om hygiënische redenen hergebruik niet mogelijk is, zoals sokken zonder verzegeling, kun je niet retourneren.

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade te verrekenen.

Tip: bewaar altijd het verzendbewijs van jouw retour tot jouw retournering volledig is verwerkt.

 

Retourneren bij gebreken

Mocht bij aflevering blijken dat een artikel voor aflevering al beschadigd of door ons foutief geleverd is, dan hoef je natuurlijk geen kosten te maken. 

Stuur in dat geval direct na ontvangst duidelijke foto’s en/of een beschrijving van het probleem naar onze klantenservice.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen naar een mogelijke oplossing te zoeken of vervanging van de artikelen te regelen.
Als terugsturen alsnog noodzakelijk is dan vergoeden wij natuurlijk ook de retourkosten.