UGEARS zelfbouw

UGEARS is wereldwijd bekend door haar unieke bewegende houten mechanische doe-het-zelf modellen, 3d puzzels en educatief speelgoed.
Elk UGEARS model heeft zijn eigen mechanische functie die je zal verbazen.

 

shop Ugears

Zelf bouwen zonder gereedschap

UGEARS DIY modelpakketten worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor de montage. Alle onderdelen zijn voorgesneden met een laser in een multiplexplaat van hoge kwaliteit zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd en in elkaar gezet.

Beweging wordt bereikt met behulp van elastiekjes, tandwielen en zwaartekracht. Gedetailleerde kleurendiagrammen en stap-voor-stap instructies leiden je door het assemblageproces.

Er is GEEN lijm, speciale kennis, gereedschap of apparatuur nodig.

Begrijpen door doen

UGEARS modellen maken de wereld van de mechanica begrijpelijk. Je kunt immers elk stukje aanraken, elk tandwieltje draaien en uit eerste hand de werking van eenvoudige machines ontdekken. Maak een reis naar een tijdperk van elegante machines, fijne details en ouderwets vakmanschap.

Mechanische schoonheid

Behalve een goede cadeau inspiratie zijn de modellen van UGEARS ook ware kunstwerken, wonderen van mechanische techniek en zullen zeker als gespreksstarters fungeren. Deze in het oog springende modellen zijn ideaal om in huis of op kantoor tentoon te stellen. Bouwers zullen voldoening vinden in het met eigen handen tot stand brengen van de modellen en het magische moment meemaken waarin het model tot leven komt.

Bijzondere geschenken

Met deze doe-het-zelf bouwpakketten geef je een bijzonder geschenk aan iedereen, die nieuwsgierig is en graag met de handen werkt. Het perfecte cadeau voor jezelf of voor anderen. Er zijn verschillende modellen zodat we dit zonder aarzelen kunnen benoemen als de perfecte cadeautip voor Sinterklaas, kerst, verjaardag of Vaderdag.

Onderdelen service

Als je hard aan het werk bent dan wil er wel eens iets mis gaan. Wie kent het niet: ben je lekker aan het bouwen, is de kamer net opgeruimd en ontbreekt er opeens een stukje.

Geen nood, binnen 30 dagen kun je bij ons gratis een onderdeel nabestellen, maar ook na die tijd kun je tegen een geringe vergoeding elk onderdeel, dat nog in productie is, nabestellen. 

Stuur ons een e-mail met de naam van het bouwpakket, het nummer van het onderdeel en de pagina waarop het onderdeel vermeld staat. Dan regelen wij de rest.

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk onze collectie